ÎNVINGE CANCERUL COLORECTAL. UN TEST PENTRU VIAȚĂ

 

Primăria Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București, în parteneriat cu Asociația Sănătate pentru Comunitate și cu NEOLIFE Medical Center demarează un nou proiect ce vine în sprijinul seniorilor bucureșteni - ”ÎNVINGE CANCERUL COLORECTAL. Un test pentru viață”.

Scopul proiectului ,,ÎNVINGE CANCERUL COLORECTAL. Un test pentru viață” care va debuta oficial pe data de 16 septembrie 2019, este acela de implementare a unui amplu program de screening non-invaziv pentru cancerul colorectal pentru 1.500 de seniori bucureșteni, prin acordarea cu titlu gratuit a unor teste imunochimice medicale specifice FIT.

De menționat faptul că, beneficiarii vor efectua testele FIT în baza unor vouchere, iar probele vor fi aduse catre laboratoarele specializate din cadrul NEOLIFE Medical Center. În eventualitatea apariției unei suspiciuni, persoanele respective vor fi direcționate către medicii specialiști în vederea efectuării unei endoscopii sau colonoscopii și a analizelor anatomopatologice. Tot acest parcurs este oferit cu titlu GRATUIT, costurile necesare derulării programului fiind suportate integral de către instituțiile partenere.

Pentru a afla toate informațiile necesare înscrierii, vă rugăm să consultați Regulamentul privind implementarea proiectului și Cererea de înscriere regăsite mai jos:

 

Descarcă – Regulamentul privind implementarea proiectului „ÎNVINGE CANCERUL COLORECTAL. Un test pentru viață”

Descarcă Anexă Regulament TEST PENTRU VIAȚĂ

Descarcă – Cererea tip de înscriere în cadrul proiectului „ÎNVINGE CANCERUL COLORECTAL. Un test pentru viață”

Descarcă DECLARAȚIE PE PROPRIE RĂSPUNDERE

 

Abonare Newsletter

Contact

Mesaj de contact • Pentru proiectele ”Împreună de-o viață. Aniversarea Căsătoriei 25, 50, 75 ani” / ”Lumina ochilor, cea mai importantă. Ochelari pentru vârsta a treia” / ”Vieți Centenare” / ,,Învinge cancerul colorectal. Un test pentru viață”:
  Birou de Relații cu Publicul: Bdul. 1 Mai nr. 28 (cartier Drumul Taberei), sector 6
  Program: Marţi şi Joi, între orele 9.00 - 16.00
  Mijloace de transport în comun: Troleibuze: 69, 90, 93 / Autobuze: 126 (Stația STB ”Drumețul”)
 • Bdul. 1 Mai Nr. 28 (cartier Drumul Taberei), cod 061632, sector 6, București

  Program Audiențe Director General: Vineri, în intervalul 12:00 – 14:00 (cu programare prealabilă)


 • Relații cu Publicul: 0785.199.197, 0786.980.726, 0784.253.108

 • Comunicare și Relația cu Presa: Oana Georgescu - 0786.977.750

 • Email:  contact@cs-mb.ro

 • Email:   presa@cs-mb.ro

Parteneri

#
#
#
#