#

”D-ale Teatrului”, 2 februarie 2018, Teatrul NOTTARA / ”Martisor Tango”, 1 martie 2018 / ”Zi de poezie, zi de bucurie”, 30 martie 2018

            ”D-ale Teatrului”. Vineri, 2 februarie 2018, de sărbătoarea creștină a Întâmpinării Domnului, a avut loc primul eveniment organizat de Primăria Capitalei prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București, în parteneriat cu Teatrul Nottara, destinat seniorilor și senioarelor din Municipiul București.  Acest eveniment a deschis seria programelor și proiectelor din Calendarul de activități pentru anul 2018 al CS-MB. Seniorii și senioarele din Municipiul București au putut viziona, începând cu ora 18:00, piesa de teatru ”Provocări inocente”, în regia lui Ljupcho Gyorgievski. ”Provocări inocente vorbeşte într-un mod lipsit de artificii despre sensul existenţei umane, despre valorile uitate, singurele pentru care merită să trăim, dar pe care, din cauza presiunilor existenţei cotidiene, le pierdem, ascunzându-le prea adânc în noi înşine”. Participarea la eveniment a fost gratuită, iar cei 320 de seniori și senioare au primit din partea Centrului pentru Seniori câte o icoană reprezentând Întâmpinarea Domnului de către Dreptul Simion, calendarul de evenimente al CS-MB și o umbrelă personalizată. 

Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente organizate de Primaria Capitalei prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București!

            ”Mărțișor Tango”, un proiect cultural recreațional. Cu ocazia zilei Mărțișorului, Primăria Capitalei prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București a organizat pe 1 martie 2018 o serată de dans, adresată seniorilor și senioarelor din Municipiul București.

            „Zi de poezie, zi de bucurie”. Primăria Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucureşti a organizat în data de 30 martie 2018 venimentul cultural „Zi de poezie, zi de bucurie”, dedicat Zilei Internaţionale a Poeziei. Proiectul cultural „Zi de poezie, zi de bucurie” s-a adresat în exclusivitate seniorilor şi senioarelor din Municipiul Bucureşti, făcând parte din activitățile culturale și recreative, promovate de Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucureşti. Proiectul cultural „Zi de poezie, zi de bucurie” a constat într-un concurs de epigrame pe teme de interes general din operele lirice românești şi şi-a propus să pună în valoare talentele artistice personale ale seniorilor şi senioarelor din Municipiul Bucureşti.

Evenimente

Abonare Newsletter

Contact

Mesaj de contact • Pentru proiectele ”Împreună de-o viață. Aniversarea Căsătoriei 25, 50, 75 ani” / ”Lumina ochilor, cea mai importantă. Ochelari pentru vârsta a treia” / ”Vieți Centenare” / ,,Învinge cancerul colorectal. Un test pentru viață”:
  Birou de Relații cu Publicul: Bdul. 1 Mai nr. 28 (cartier Drumul Taberei), sector 6
  Program: Marţi şi Joi, între orele 9.00 - 16.00
  Mijloace de transport în comun: Troleibuze: 69, 90, 93 / Autobuze: 126 (Stația STB ”Drumețul”)
 • Bdul. 1 Mai Nr. 28 (cartier Drumul Taberei), cod 061632, sector 6, București

  Program Audiențe Director General: Vineri, în intervalul 12:00 – 14:00 (cu programare prealabilă)


 • Relații cu Publicul: 0785.199.197, 0786.980.726, 0784.253.108

 • Comunicare și Relația cu Presa: Oana Georgescu - 0786.977.750

 • Email:  contact@cs-mb.ro

 • Email:   presa@cs-mb.ro

Parteneri

#
#
#
#